Over Dermatude

Direkt een afspraak maken >
Webshop >

De anti-aging behandeling

Meta Therapy is een klinisch bewezen behandelingsmethode voor huidverbetering, huidverjonging, hydratatie en herstel van de huid. De huid krijgt een betere structuur, fijnere poriën, meer stevigheid, elasticiteit en een jeugdige uitstraling.

100% natuurlijke huidverbetering

Meta Therapy is een veilige, 100% natuurlijke anti-aging behandeling. Tijdens de behandeling worden microperforaties in de huid gemaakt. Deze praktisch onzichtbare microperforaties starten het natuurlijke reparatiemechanisme van de huid.  Bovendien stimuleert het de aanmaak van collageen en elastine. Als gevolg hiervan wordt de huid van binnenuit hersteld door regeneratie van het huidweefsel. Naast de microperforaties worden er actieve werkstoffen in de huid gebracht, precies in de juiste cellagen waar zij het meest effectief zijn.

De geavanceerde digitale FX-100 met het precisie handstuk en gepatenteerde modules garanderen optimale resultaten zonder het risico op de ontwikkeling van littekenweefsel.

Meta Therapy

Stop huidveroudering

Met Meta Therapy kan het huidverouderingsproces aanzienlijk worden vertraagd en kunnen tekenen van veroudering zichtbaar worden verminderd. Meta Therapy stimuleert en activeert het natuurlijke proces van de huid van binnenuit, zodat de huid zelf weer collageen en elastine aanmaakt en de doorbloeding verbetert. Bovendien worden tekorten van de huid extern aangevuld met werkzame bestanddelen tijdens de behandeling met zogenaamde Subjectables.

Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt. Toonaangevende specialisten uit de gehele wereld beschouwen Meta Therapy als effectief en veilig.

The Facelift Alternative

Dermatude Meta Therapy is een 100% natuurlijke schoonheidsbehandeling voor huidverjonging en huidverbetering van binnenuit. Dermatude Meta Therapy wordt met succes toegepast op:

  • Diepe rimpels

  • Fijne lijntjes

  • Donkere kringen

  • Elasticiteitsverlies

  • Acne-littekens

  • Hyperpigmentatie

  • Vochtarme huid

  • Grove poriën

Esther van Wegberg

Esther van Wegberg

DERMATUDE META THERAPY SPECIALIST

In minder dan twee jaar tijd ben ik van Dermatude professional doorgegroeid naar Dermatude Master. En vanaf januari 2021 mag ik mij zelfs Dermatude Expert noemen. De hoogst te behalen titel van Dermatude.

U kunt er dus gerust op zijn dat u bij mij in goede handen bent. Komt u eens langs in mijn instituut voor een gratis huidanalyse en advies. Op deze website plant u gemakkelijk zelf uw afspraak op een tijdstip dat u schikt.

Het zou mij een genoegen zijn u te adviseren.

Direct een afspraak maken