Dermatude – The Facelift Alternative
Dermatude is het merk achter de unieke, innovatieve Meta Therapy. Meta Therapy staat voor Medical & Esthetical Tissue Activation Therapy en combineert alle voordelen van huidverbetering, anti-aging, hydratatie en herstel in één uniek concept, 100% natuurlijk!

Meta Therapy ‘The Facelift Alternative’ is de oplossing voor mensen die meer willen dan huidverzorging, maar (nog) niet toe zijn aan medische ingrepen zoals botox en fillers. Dermatude Meta Therapy is een behandeling die door schoonheidsspecialisten mag worden uitgevoerd met resultaten op het niveau van plastische chirurgie. Huidveroudering wordt op een natuurlijke manier tegengegaan, volledig veilig en zonder risico’s. Met Dermatude kies je een specialisatie op het gebied van huidverbetering!

Meta Therapy heeft een dubbele werking, de zeer gecontroleerde microperforaties activeren het natuurlijke herstelmechanisme van de huid. Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit. Tijdens de behandeling worden actieve werkstoffen in de huid gebracht, precies in de juiste cellagen waar ze de meest efficiënte werking hebben. Met direct zichtbaar – bewezen – resultaat!

Producten
De producten van Dermatude zijn speciaal ontwikkeld voor de Meta Therapy behandelingen. Testen hebben uitgewezen dat het gebruik van deze verzorgingsproducten in combinatie met de Meta Therapy behandeling het beste resultaat geven, zonder enige kans op complicaties zoals allergische reacties of overgevoeligheid van de huid.

poster

Over Dermatude

poster

Over Meta Therapy

Mijn locatie

  • Hulsterdijk 16, Weert
  • 06-53 12 52 60
  • info@dermes.nl

Wij zijn open

  • maandag t/m zaterdag op afspraak