OVER DERMES

Als sinds de lancering in 2011 volg ik de huidverbeteringsmogelijkheden van Dermatude met veel belangstelling. Al vanaf het begin ben ik heel enthousiast over deze behandelmethode, maar vooral over het resultaat!

De invivo testen* van Dermatude  die ikzelf heb ondergaan, zorgden voor een bevestiging dat deze behandelmethode direct zichtbare resultaten biedt. En hoe blij was ik met het resultaat!

Hoe fantastisch zou het zijn als ik met mij vele andere vrouwen en ook mannen net zo blij kon maken met een prachtige frisse, verjongde uitstraling.

Deze gedachte liet mij niet los en eind 2017 heb ik besloten mijn eigen anti-aging instituut te openen, Dermes anti-aging! Een exclusief Dermatude instituut, waar ik velen gelukkig kan maken met de bewezen resultaten van de Meta therapy.

 Mag ik ook u verblijden met een fris, verjongd uiterlijk?

Komt u gerust eens langs in mijn instituut voor een gratis huidanalyse en advies. Op deze website plant u gemakkelijk zelf uw afspraak op een tijdstip dat u schikt.

Het zou mij een genoegen zijn u te adviseren en te verjongen met de fantastische resultaten van de Meta therapy van Dermatude.

Dermes anti-aging

Esther van Wegberg

*een kuur van 8 behandelingen, waarbij alles wordt gemonitord en alle resultaten worden vastgelegd.

Mijn locatie

  • Hulsterdijk 16, Weert
  • 06-53 12 52 60
  • info@dermes.nl

Wij zijn open

  • maandag t/m zaterdag op afspraak